RECUZITA SI DECOR       Pentru a aduce mai aproape de oameni frumusetile si ineditul obiectelor din trecut si diversitatea obiectelor de colectie, aducem la dispozitia d-voastra o noua forma de colaborare. Asociatia noastra pune la dispozitie tuturor celor interesati, in regim de inchiriere, obiecte pentru amenajarea de vitrine sau spatii pentru evenimente ocazionale, pentru filmari, sedinte foto sau spectacole teatrale sau, pur si simplu pentru ocazii unice!
      Ca sa adaugati emotii in spatiul vizual vizat nu trebuie sa cheltuiti resurse pentru obiecte pe care le folositi o perioada scurta de timp si apoi nu trebuie sa va mai bateti capul unde sa le depozitati sau ce sa faceti cu ele dupa..... Puteti aduce expresia de comunicare vizuala la un alt nivel, iesind din orizontul obisnuintei.
      Pentru a seduce privitorul in cele cateva secunde in care trece prin fata vitrinei sau in scurtul timp al unei secvente de videoclip, ai nevoie de obiecte cu suflet. Antichitatile au intotdeauna ceva de spus si au puterea de a fascina privitorul. Lista de interes este lunga: de la obiecte de arta, mobilier si mic mobilier, obiecte decorative, tablouri, picturi, afise si tapiserii, obiecte de colectie (inventar foto, militaria, etc), articole sportive, auto-moto-velo, intreaga gama de obiecte din trecut care ne stau la dispozitie pentru a infrumuseta spatiul dorit. Dumneavoastra veniti cu conceptul iar noi venim cu....ineditul! Daca doriti, putem veni si cu conceptul si cu ineditul, totul in avantajul amandoura, cu un buget minim pentru o investitie aducatoare de profit.
      Acest anunt se adreseaza designerilor de interior si exterior, visual merchandiser sau window dresser, event planner si tuturor persoanelor interesate!
        Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la  colectionariideantichitati@gmail.comNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu