CONTACT

Pentru detalii si alte informatii ne puteti contacta la:
colectionariideantichitati@gmail.com

Un comentariu:

 1. Buna ziua !

  Ma numesc Neagu Andrei, manager al artantik.ro & ArtAntik Gallery, si am placerea de a va anunta faptul ca, in colaborare cu Primaria Municipiului Constanta, organizez pe toata durata sezonului festival un targ dedicat colectionarilor de arta, vintage & antiques.

  In interesul comunitatii de colectionari si comercianti de profil, apelez la bunavointa dvs. pentru a publica un anunt cu privire la acest targ.

  Targul se va desfasura intr-o zona de larg interes turistic si recreativ , Piata Ovidiu, locatie recent reabilitata.

  In calitate de organizator asigur pavilioane expozitionale 3m / 3 m ( suprafata de expunere 9 mp ), posibilitate de racordare la sursa de iluminat, posibilitate contractare paza de noapte, publicitate, mobilier urban vintage & antiques cu rol de repere focale de atragere a publicului.

  Mentionez ca pe durata sezonului estival, in Piata Ovidiu se vor desfaura si alte evenimente de divestisment ( concerte, festival de film, trasmiterea meciurilor de fotbal Euro 2016 ), cultura si recreere, expozantii beneficiind de un mare aflux de public.

  Targul va incepe pe data de 7 iulie ( Joi ) si se va desfasura pana in data de 21 August ( inclusiv ).

  In functie de locurile disponibile, rezervarile se pot face pentru perioade cu durata de 1 saptamana, doar week-end-uri ( V-S-D ) sau pentru toata durata sezonului estival. In acest sens pot fi contactat la numarul 0722211698.

  Va multumesc pentru sprijinul acordat.

  cu respect,
  Neagu C. Andrei

  RăspundețiȘtergere